Vi forlod vores lodge tidligt nok til at solen ikke var stået op. Det var også overskyet hele dagen, men det blev dog lyst. Til gengæld blev vi ikke kogt inde i bilen!

Den stod på et langt game drive, hvor vi så en løvejagt, altså en hunløve, som nedlagde en gazelle, mens hanløven beundrede hende og fulgte efter lige i hælene på hende. Hun sprintede afsted med det over i nogle buske.

Der var rigtig mange safaribiler samlet der, og der blev ved med at komme flere til. Når der ind i mellem slås turister ihjel på safari, formoder jeg, at de selv har været uden om det. Flere af de andre biler var i hvert fald fulde af sindssyge turister, som forlod bilerne på trods af den korte afstand til løverne, de stillede sig ovenpå bilerne, så hvis bilerne begyndte at køre, ville de ganske givet falde af… Spader!

Vi så flere af de samme dyr, men et var en god oplevelse.

Vi kørte til Chimpanzee Guest House, hvor vi heldigvis skulle være i to nætter. Det bliver noget rodet i kufferterne, når de ikke pakkes ud, fordi vi kun er der en nat.

Det er et meget smukt sted beliggende omkranset af bjerge, hvor der på mange bjergskråninger vokser teplanter. Vi gik en tur på de store grunde sammen med en ansat, Edward. Her dyrkes ananas, kaffe og mange andre frugter og grøntsager.

Det var også vores kniplingsbryllupsdag – 13 år! Jan fik et par glas vin i dagens anledning, og vi havde en hyggelig middag. Khalif stødte til os, da vi var stort set færdige.

Jeg skriver i øvrigt også dagligt på WhatsApp med både Paul og Vivian, det er ret hyggeligt.

Lignende Indlæg