Vi havde en fuld dags game drive i Queen Elizabeth National Park. De første 2 timer var de mest fantastiske! Vi så 3 af de Big Five. Vi så en hanelefant stor som et hus, som lignede en, der kunne finde på at gå til angreb! Og vi havde 3 safaribiler lige i røven, så Khalif kunne ikke komme til at bakke ret meget.

Men dog nok til den ikke angreb.

Det næste vi så, var tre løver i færd med at fortære en antilope! Det var en hunløve (med halsbånd på) og to store unger. Vi havde hørt, at de var i området, men da jeg fik øje på dem, begyndte jeg nærmest at hyperventilere, og jeg kunne slet ikke huske ordet ”løve” af bare begejstring 🤣 Jeg kunne bare pege og hakke/stamme 🤣

Vi så masser af bøfler, vortesvin, bavianer, andre aber, forskellige gazeller og et hav af fuglearter.

Vi fandt ud af hvor, uopfindsom Disney er. Pumba betyder hjortesvin, ligesom Simba betyder løve. Tempo er i øvrigt elefant og Hakuna Matata betyder noget i retning af ”no problem/worries” på swahili.

Vi spiste frokost med 3 aber siddende i et træ lige over os, lurende på om vi dog ikke tabte noget mad, som de kunne nappe. De var nu ganske nuttede og holdt afstand.

Eftermiddagen bød på sejltur med hippos og elefanter! Der er 9.000 flodheste i den kanal, Kanzinga, vi sejlede i. Man kunne nærmest ikke kaste en sten uden at ramme en! Ikke at vi forsøgte!

Vi havde 4 lokale turister med på båden, som var ret bange for flodhestene, og et par stykker af dem kom da også op lige ved siden af båden!

Vi så også et par elefanter, som badede.

Vi så Monitor lizards, en enkelt babykrokodille, Hamerkop og dens rede, bøfler, et hav af ørne og mange andre fugle.

Der var en brite og amerikaner med, som vi er ret sikre på, er et par, de var ret flinke og snaksaglige, så vi hyggede os ret godt ombord.

Den ene lokale dame kom på et tidspunkt hen og satte sig på skødet af mig og meddelte, at hun ville have et billede sammen med mig. Ok, godt så!

Der er rigtig mange lokale, som synes, at vi er spændende, mest mig! Åbenbart er det fordi, at jeg er Mzungu (hvid) kvinde, og de tør ikke lave fis med en Mzunga mand!

Lignende Indlæg