Paul kom tidligt om morgenen for at sende os godt afsted. Han har gået vildt meget op i at finde os den helt rigtige guide, og han ville så gerne sende os afsted med hans ven, Khalif. Khalif var på en anden safari, men Paul fik chefens private chauffør til at køre os, og så ville Khalif støde til os i morgen.

Ruben var også vældig flink, selvom hans engelske var lidt begrænset, men han var sød og kørte pænt. Han fik da også guidet en smule på vejen.

Vi stoppede ved Ækvator-skiltet for at få et par billeder – det skal man jo. Det sjove er, at hvis du tager et fad med hul i bunden og hælder vand i det og stiller på Ækvatorlinjen, forsvinder blomsten straks ned i vandet under fadet. På de andre sider – bare en meter til hver side – drejer blomsten forskelligt!! Jordens magnetisme er ganske tydelig her.

Vi kørte i 8-9 timer med ganske korte stop. Ruben var flink til at spørge, om vi skulle strække benene.

Da vi ankom til lodgen, som lå lige ud til søen, fik vi et tiltrængt bad – man skulle lige huske at tænde vandvarmeren… og en rimelig god middag.

Lignende Indlæg