Allerede inden min kære mand slog øjnene op, havde jeg skrevet til Mo, at mit hoved alligevel klarede skærene! Han bekymrer sig sådan, den lille Mo.

Morgenmaden var den samme igen, igen – godt vi har egen kaffe med….

Kl. 7 er der ganske vist ikke meget morgenmad, trods det er der, den burde starte, men til gengæld er der wifi…. Kl. 8 er der morgenmad, men ikke meget wifi….

For pokker, det holdt hårdt, men jeg fik samtlige billeder – bortset fra 1 – på Facebook! Det måtte tages i små portioner og nogle gange flere gange, men fanden stå i det – de skulle på 🙂

Jeg måtte sidde og læse avis på min telefon på mit afrikanske sim-kort, som heldigvis kører ok i betragtning af det er 3G, mens jeg ventede – med en engels tålmodighed (eller noget der minder) mens billederne uploadede på computeren….

Det er gråvejr i dag… SUK! Det er ikke engang varmt! De siger 25 grader på nettet, men man kan kun lige klare at ligge i bikini i læ, og så bliver huden endda kold, uden at jeg direkte frøs. Damn! Og så alle de svenskere… Det giver mig en smule myrekryb at skulle lytte til dem råbe tåbeligheder til hinanden…. Måske skulle jeg have taget mine ørebøffer med til poolen, man kan jo alligevel ikke om jeg har brune ører, når håret er nede 🙂

Solen ville bare ikke komme frem… Så jeg surmulede på værelset, som Jan i øvrigt stort set ikke har forladt hele dagen.

Det orkede jeg alligevel ikke, så jeg gik ned til stranden, hvor der kun var de ansatte, og jeg fandt hurtigt ud af, at der faktisk var helt ok lunt og kun fuglefløjt og bølgeskvulp!

Så op og hente håndklæder, Kindle og vand, og så ned og ligge i – nåja – skyggen!

Jan kom kortvarigt derned iklædt sine elskede Bosehøretelefoner, men om jeg var for kedelig, fordi jeg læser, sover, læser, sover osv…. ved jeg ikke helt, men han var der ikke længe. Jeg tror, at han var bange for, at de store fugle ville skide på ham – der var også mange af dem 🙂

Jeg lå der stort set til jeg skulle klæde om til min massage. Sainey (Mos lillebror) kom og hentede mig og kørte mig samme sted hen som sidst. Adi stod skam også klar og ventede på mig. Denne gang ventede han smukt udenfor, mens jeg klædte om, så han har lært det! Massagen var lige så god som sidst.

Sainey kom, så snart jeg ringede efter ham, og selvom Mo siger, at han er genert og ikke vil snakke, var han dog ganske snaksaglig sammen med mig. Han er også en god dreng.

Han bor sammen med nogle venner i nærheden af Mo. Han vil ligesom Mo også kun have en kone og et barn. Han er også meget glad for Mo og for muligheden for at hjælpe familien.

Tilbage på hotellet mødte jeg Jenki (rengøringsdamen fra den første aften) igen. Jeg mødte hende også i går, og vi er på knus og hej, hvordan går det. Hun er også vældig sød.

Jan er i jeg-gider-ingenting-humør, så jeg gik i restauranten og bestilte roomservice til os. Han ville have en burger og jeg lasagne – de er en KRIG om at lave mad her, så nu skal tålmodigheden testes igen….

Det var faktisk ikke så slemt endda, relativt hurtigt endda, og min mand, som jo ikke ville have mad, spiste dog sin burger og sagde pænt tak 🙂 Min lasagne var også fin, og det er nu meget rart at spise uden at skulle give hånd til gud og hvermand og småsnakke med dem alle – hovedet kan også trænge til hvile 🙂

Lignende Indlæg