Vores sidste dag i Krakow tilbragte vi hver for sig – to og to.

Jan og jeg gik bl.a. til det lokale storcenter, hvor der ligger ca. de samme butikker, som i et hvilket som helst storcenter verden over! Vi købte da heller stort set ingenting.
Vi gik rundt i de smukke gader i lidt afstand til torvet, hvor vi fandt en fantastisk lækker pizza (i stedet for de enormt kedelige pirogi, som ellers havde købt tværs over gaden først). En fin afsked med en smuk by 🙂

Den sidste aften i Krakow blev til en hyggelig middag på Chata, en polsk restaurant, som jeg fandt på Google. Desværre blev middagen lidt forstyrret af, at Norwegian sendte besked om forsinket fly, pt. er det forsinket til 0:35. De har vel rykket det 4 gange indtil videre….
Det skal vare længe, førend vi flyver med Norwegian igen!!!

Lignende Indlæg