En lang, men god dag. Vi blev hentet i morges kl. 8:40 og først omkring 19:30 var vi tilbage igen!

Vi blev først kørt til Auschwitz, og dernæst til Birkenau, hvor vi var på guidet rundvisning med Barbara, en sød og dygtig guide, som var med begge steder.
Naturligvis er det forfærdelige steder at besøge, og bunkerne af afklippet hår, sko, børste, briller osv. gjorde godt nok indtryk. I Birkenau var det værste nok at se barakkerne, hvor de boede i 3 lag og vanvittigt tæt.
Det er helt klart et sted, som bør besøges.
Næste stop var saltminen tæt på Krakow, den var flot og man kom temmeligt langt ned. Ud over, at det er en fungerende saltmine, er der også flere kapeller, blandt andet med lysekroner af saltkrystaller, adskillige statuer, deriblandt en af Pave Johannes Paul d. 2 (havde nær sagt selvfølgelig). Den er flot og imponerende.
Tilbage var vi støvede, trætte og endte med at bestille en pizza (med møje og besvær for siden var overvejende på polsk!), pizzaerne var dog gode

Lignende Indlæg