Vi så kort på nogle af alle de butikker, som ligger på vejen til metroen, der ligger mange high end butikker, som Gucci og Ralph Lauren. Til metroen tager det – uden svinkeærinder – 7-9 min. at gå derhen.

Vi tog ind til den Himmelske Freds Plads og for KATTEN, hvor er den stor!! Vi gik rundt om Maos Maosoleum, hele pladsen, så opløbet af kinesere, som beundrer deres flag, når det bliver taget ned i solnedgangen.

Mens vi betragtede alle kineserne, betragtede mindst lige så mange af dem os!! Både Jan og jeg blev fotograferet og filmet. Både mænd og damer glor lige meget på trods af, at der faktisk er en del høje kinesere – altså ud over alle de kinesere, hvis højde lige sniger sig op på 1,50 m.!

Vi så den forbudte by og nationalteatret udefra, inden vi begav os mod Wangfujing, som er et shoppingområde med aftenmarked.

På aftenmarkedet kan man købe alskens kinesiske delikatesser, som sprødstegte skorpioner (de var levende på spydet) og vi så endda en mand, som købte et spyd!! ADR!

Vi var bare trætte og sultne, så vi spiste et meget lidt etnisk måltid på Sizzlers!! Kedeligt, men nu skal vi også kun have kinesisk mad resten af ugen.

Nu er kl. 22:30 lokal tid og vi er trætte, men synes, at vi har fået rigtig meget ud af den første dag.

Lignende Indlæg