Jeg vågnede kl. 7, da vækkeuret ringede, da havde Jan allerede barberet sig. For at kunne nå en sejltur med hoppende krokodiller kl. 11, måtte jeg skippe træningen, jeg var også lidt træt!

Vi kørte ud og købte ind, så vi kan klare os i nationalparken, hvor alt nok koster det 7-dobbelte! Maden i deres restaurant herude er ikke vildt dyr.

Vi kom frem i god tid – og så sejlede de først kl. 11:15…. Så ville jeg godt nok gerne have sovet ½ time længere!

Sejlturen blev ledt af en aboriginal kvinde, som gjorde det rigtig godt. Vi så adskillige hoppende krokodiller, hun holder noget kød (fx. en svinetryne) i en snor over hovedet på dem, og det kan få dem op af vandet.

Scary – og det hed han – var nok den største, ca. 5 meter lang! Han var også 50-60 år gammel, så en ældre herre. De andre var kun et par meter eller 3. Damerne bliver max. 3,5 meter lange!

Hun fodrede også en whitebreastet seagull, som kan få et vingefang på op til 2,5 meter!

Vi blev omkranset af en masse smårovfugle, som jeg desværre ikke fik navnet på. De fik resterne fra kødspanden – de var så fine.

Så fortsatte vi mod Kakadu Nationalpark, hvor skal på på Cooinda Lodge. Desværre på 2 bookinger, så vi skal flytte værelse i morgen…

Det var en røvsyg køretur, meget lige vej (drej om 279 km), fin blå himmel og træer på begge sider af vejen – der var ikke meget dyreliv at kigge på. Men ok, jeg sov en del af vejen.

Vi fik en fin lille hytte med 3 sovepladser, men der er køleskab og aircondition, så det er smukt, selvom man tydeligt kan se, at stedet har nogle år på bagen!

Vi har til gengæld INTET normalt wifi herude, så vi er dælme glade for at have 3 Like Home! Det er nu også hyggeligt at kunne ringe hjem 🙂

Der er 34 grader her kl. 19 om aftenen, så jeg havde ikke meget lyst til at ligge i solen og smelte. Og da jeg endelig tog mig sammen til at gå ud, var solen væk fra poolområderne!

Så det endte med, at jeg sad i vores lille have og skrev blog, mens Jan tog sig en løbetur i varmen 🙂

Vi spiste på hotellet – det var det eller yoghurt med banan og all-bran – og til vores forbavselse var buffalo-burgeren temmelig god!

Vi tog forbi receptionen for at få nogle tips og tricks til hvad vi skal se de kommende dage.

Så gik vi tidligt til ro – tv er her vel, men vi har ikke tændt det, og intet internet – så kan man lige så godt få udsovet!

Lignende Indlæg